31 Temmuz 2011 Pazar

MANGO

Mango 2011 2012 modelleri ve kreasyonlarında yenilikler yaptı.MANGO abiye modellerinde straples ve lame kumaşları tercih etti,yeni sezon Mango elbise modelleri ise sade ama şık elbiseler,bayanların güzelliğini ön plana çıkarıyor.pantolon ceket modellerinde klasik kesimleri tecih eden mango markası sadelik ve şıklığı bir arada kullanmış,2012 sezonunda romantik abiye ve kıyafetler bayanların şıklığına şıklık katacak gibi.




28 Temmuz 2011 Perşembe

Harem pantolon modelleri

Harem pantolon  modellerini  pek sevdik,rahatlık desen var esretik desen var değişik reklerde kumaş olanı,nakışlı,keten ve penye kumaştan bile dikildi,hele payetli olanı gece abiye olarak bile giyebilirsiniz.klasik spor ve modern tarzda dikilenleri var.aslında yeni şey değil bana göre adım gibi yurdum insanının şalvarı adı harem olunca moda&moda oldu






WEDDING DRESSES



Gelinlik,Wedding Dresses,Moda,elbise,Abiye,gelinlik modelleri,kabarık,kuyruklu,straplez


Straplez Gelinlik


kuyruklu straplez gelinlik modelleri,dar kesimli gelinlik modelleri,Gelinlik,modeli,kuyruklu

Kuyruklu Gelinlik Modelleri

Gelinlik,Kuyruklu eteği kabarık gelinlik modelleri,bolerolu gelinlik





Kına Elbiseleri

Bindallı kına elbiseleri

26 Temmuz 2011 Salı

Dolce Gabbana

Dolce Gabbana kolleksiyonu.Dolce gabbana ilkbahar yaz kolleksiyonunda şort ve elbise modellerine geniş yer verdi,canlı renkleri tercih etti.özellikle genç kızlara yönelik tasarımları çiçek ve ekose desenleri ile büyük beğeni topladı,kumaş seçiminde pamuklu ve keten kumaşları tercih eden dolce gabbana modelleri sıcak yaz günlerinde rahatlıkla giyebileceksiniz.






MAYO SEÇİMİ

Mayo seçimi,doğru mayo  seçerek kusursuz görünün.
Kum saati şeklindeki vücutlar: Anatomik olarak, bayanların en çok istediği, en iyi vücut yapısıdır. Vücut şekli bu tarz olan bayanlar çok şanslı. Çünkü onlar ne giyse yakışır. Bu vücut yapısında, basen ve göğüs ölçüleri birbirine çok yakın olmaktadır ve belin inceliği oldukça belirgindir. Bu tip bayanlar için, vücut hatlarını çok güzel ortaya çıkaracak olan boyundan iple bağlanan üçgen bikini modelleri başta olmak üzere, bir çok bikini türü önerilmektedir. Bikini seçiminde desenlerdeki ahengi bozmamak için aynı renklerde alt ve üst tercihi yapılması tavsiye ediliyor. Zıt renkler ise güzel vücut şeklinizde ki oranatıyı bozabilir. Ayrıca mayo mayo seçiminde yokini ve mayokini modelleride bu tip bayanlar için idealdir.

Üçgen vücutlu bayanlar: Genel olarak bu tip vücutlarda, basen ölçüleri geniş göğüs ölçüleri ise daha küçüktür. Ayrıca karın bölgeleri ise düz bir yapıdadır. Vücudu bu tipte olan bayanlarda şanslıdır. Çünkü bikiniler bu tip vücutlarada yakışmaktadır. Ama alt kısmı saklamak için düz ve koyu renkleri seçmek, üst bölgeyi ise renk ve desen kombinleri ile belirginleştirmek önerilmektedir. Straplezlerde bu tip vücut şekillerini daha seksi gösterecektir. Bu tip bayanlar mayo seçimlerinizde, düz koyu renkleri tercih etmeli. Ayrıca üst bölgeyi orantıda tutmak için silikon dolgulu mayolar tercih etmelisiniz.

Ters üçgen şeklindeki bayan vücutları: Üçgen vücutların aksine büyük göğüsler, dar kalçalar ve geniş omuzlara sahip vücut şeklidir. Öncelikle, bu tipte vücudu olanlar göğüsleri küçük gösterecek mayo modelleri seçmelidirler. Bikini modellerinde, mümkün olduğu derece üst kısımda tek renkte tonları ve koyu tonları tercih etmeliler. Alt kısım için ise tam tersine renkli ve desenli çeşitler seçmeliler. Bu gibi durumlarda bayanların alt kısımda ipli üçgen bikini tercih etmesi, üst kısımda kalın askılı ve boyundan bağlı modelleri tercih etmesi gerekir. Sporcu tarzı mayolarda seçilebilir. Uzak durulması gereken modeller modeller ise straptez ve silikon destekli üst bikinilerdir

Dikdörtgen şeklindeki bayan vücutları: Bu vücut tipi; basenlerle bel orantısı aynı olan, bel çıkıntısı aşırı olmayan bir vücut tipidir. Bu tip vücutlarda, yine vücut yapısını dengelemek gereklidir. Bunun için mayokini modeller tercih edilebilir. Nedeni ise; mayokinilerin yan taraflarındaki oyuntunun belinizi daha ince gösterecek olmasıdır. Bikini tercihinde ise daha çok süslü modelleri tercih edilmelidir. Ayrıca deseni çok olan renkli modellerde sizlere ayrı bir hava katacaktır.

Göbekli bayan vücutları: Eğer böyle bir vücuda sahipseniz, kesinlikle bikinilerden uzak durun ve mayo giymeyi tercih edin. Hiç bir bayan göbeği ile dikkat çekmek istemez. Bu yüzden kilolu bayanların bikini tercih etmemesi gereklidir. Mayo seçiminde ise kesinlikle enine çizgili desenlerden uzak durup, boyuna çizgili desenleri seçmelisiniz. Çizgilerde renk tonları iyi seçmelisiniz

Justin Bieber

Justin Bieber in piyasaya çıkardığı parfüm,Bieber Fever  kısa sürede 3 milyon satmış.şişesi 25 dolar olan bu parfümleri genç kızlar çok beğenmiş.

Jean-ELBİSE

Jean elbise yeni sezonun favorileri arasında.dış mekan kıyafetlerinde bolca göreceğiz bu sene.ne giyeceğim derdinden kurtarıyor sizi. dantel ve fularlarla renklendirebilirsiniz,tapuklu tapuksuz ayakkabu ile kombin edip rahatlıkla spor yada abiye olarak bile tasarlıyabilirsiniz müthiş seçim olanakları vaat ediyor size.

22 Temmuz 2011 Cuma

Günümüz Modası

günümüz modasında neler varmış öyle ya 1930 ve 1800 lü yıllardan kıysla bakalım.pek fazla  biy değişmemiş değilmi 2000 li yıllarda da moda aynı hala aynı fırfır ve volanlar elbise boyları kısa veya uzun kayık yaka elbiseler ve pırıltılar.e şapka hala moda biraz erkek kıyafeti özentisi pantolon ve şortlar gündemde olan.ve aslında birazda salaş bir giyim eski yıllarda bayanlar giyimlerine,elbiselerine daha bir özen gösterirlermiş bana öyle geldi