30 Mayıs 2012 Çarşamba

saç örgüsü çocuk saçı

Çocuk saçında saç örgüsü nasıl yapılır,resimlerle çocuk saçı yapımı,çocuk abiye saç modeli,artık çocuklarınızın saçına değişik saç örgülü modelleri kendiniz yapabileceksiniz.

Çocuk saçları

Yaz geliyor,artık kız çocuklarınıza değişik saç modelleri uygulama zamanı,çocuk saç modellerini anneler farklı taramaya,bağlamaya ve kurdeler ile süslemeye bayılırlar,hatta bu saç modellerini çocuklarınıza okul saçı olarak bile yapabilirsiniz.
saç örgüsü çocuk saçları,çocuk saçı modelleri

28 Mayıs 2012 Pazartesi

Aker Başörtüsü

Aker başörtüsü modelleri ile annem sayesinde tanıştım,bana ta yurtdışından yazmıştı Aker eşarp istiyorum diye,Anne istedi ne denir hemen almaya gittim ne kadar çk çeşit ve model varmış,baörtüsü seçmek mesele oldu tabi,,,


Mağazadayım ne alacağıma karar veremedim elimde telefon anneme modelleri,renkleri anlatıyorum,mağazadakiler bize bakıyor....Annem sade ve karışık renkleri pek sevmez,sade ve çok desenli olmayan başörtüsü modellerini sever.neyse telefonlada olsa anlaşabildik ve onun gönlüne göre bir başörtüsü aldım,güle güle kullansın iyi günlerde.



2012/13 Aker başörtüsü modelleri

27 Mayıs 2012 Pazar

Armine yazlık başörtüleri

Armine yazlık başörtüsü modelleri,yaz aylarına uygun açık renkler,denizci temaları ve çiçekli desenler,açık renk eşarp modelleri ile yaz sıcaklarına koruma amaçlı modelleri çok güzeller.

mavi,suyeşili,beyaz ve pembe renkli başrtüsü modelleri,renk katalogunun zenginliğini gözler önüne seriyor.



siyah ve beyaz rebk ancak bu kadar güzel desenle uyum sağlar.siyah beyaz başörtüsü deseni ile çok güzel

Armine başörtüsü modelleri

Tesettür giyimin önde gelen firmalarından Armine eşarp 2012-13 sezon eşarp modellerini sundu,parlak renkler,çiçek desenler renkli çizgiler tesettür eşarplar için güzel desenler.

pembe renkli ve lacivert çizgili eşarp modelini çok beğendim ben,hem başörtüsü hemde flar olarak kullanılabilecek modeller.

tesettür pardesü ile uyum sağlayacak çok şık başörtüleri,armine başörtüsü modelleri


ipek boyama başörtüleri

Armine ipek eşarp

Armine eşarpın yeni koleksiyonu göz kamaştırıyor,desenlerinin güzelliği,saten eşarp ve ipek eşarp modelleri ile 2012/13 sezonuna çok güzel bir katalog hazırladı.

ilkbahar yaz aylarında türbanlı bayanların tercihi olan ipek eşarplar Armine eşarp modelleri ile daha şık olacaklar,modern çizimli tasarımları,desenlerin güzelliği nefes kesiyor.türban yada flar bağlama için seçenekleri de var üstelik.



24 Mayıs 2012 Perşembe

Desa yazlık ayakkabı modelleri

Desa 2012 yazlık ayakkabı  sandalet modelleri,yaz aylarında ayakları terletmeyen ortapedik yazlık ayakkabı modelleri.


siyah boncuklu yazlık ayakkabı modelleri

parmak arası modelli boncuklu yazlık ayakkabı

beyaz ve lame boncuklu ayakkabılar,yaz aylarında ayağınızdan hiç çıkarmayacaksınız gibi bu şirin son model ayakkabılarıi