6 Haziran 2011 Pazartesi

Erkek Mayo Modelleri 2011

2011 erkek mayo modelleri,yeni sezon erkek mayo modellerinde artık bu yaz kısa mayolar göze çarpıyor,erkek mayo ve şortlarında bu yaz boylar kısaldı.ama hala eski diz üstü yada diz üstü erkek mayoları sahillerde görülebilir.


Birkaç sezon devam eden diz altı sörf çü mayo modelleri artık yerlerini kısa ve slip mayo modellerine yerlerini bıraktı.yeni erkek mayolarında bol cepler ve ve fermuarlar göze çarpıyor.2011 sezon mayolarında çizgiler,enine boyuna hemde,hayvan ve dijital desenler bolca kullanılmış.ekose ve rengarenk mayo modelleri erkekler için.


slip mayo giymeyi tercih eden erkekler,biraz dar kalıpları tercih etmeliler.2011-2012  erkek mayo modellerinde limon sarısı,mercan rengi,mavi tonlarının yanı sıra parlak renkler kullanılıyor.2011 erkek mayo kolleksiyonunda eğlenceli komik desenler seviyorsanız bu sezon mayoları size göre.




Erkek mayo firmaları,Calvin Clain.Adidas,Billabong,Armani,Diesel, Nike catalog larında yeni sezon mayo modellerini sundular.2011 sezonunda ekoseli rengarenk mayo almalısınız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder