23 Eylül 2011 Cuma

Gece Makyajı

Gece Makyajı İçin Öneriler
Mezuniyet gecenize çok mu az kaldı ? Yada düğün yada nişan gecenizde nasıl bir makyaj yaptıracağınıza henüz karar veremediniz mi? Veya sadece şık bir gece için farklı bir makyaj mı yapmak istiyorsunuz? O zaman doğru adrestesiniz.
Herşeyden önce makyajın en kilit unsuru gözlerdir. Unutmayın ki, kimi zaman siz sussanız bile gözleriniz düşündüklerinizi fazlasıyla ifade edebilir.
Göz Makyajı İçin Bir Kaç Farklı Model:
Renkli ve canlı far renklerini tercih ederek, hem kıyafetinizle uyumu sağlayabilir, hem de bakışlarınızı ön plana çıkartabilirsiniz. Gözleriniz bu şekilde daha belirgin olacaktır.
Ya kedi makyajı uygulayarak daha çekici görünebilir, yada dumanlı bakışları tercih ederek daha gizemli bir hava yakalayabilirsiniz...
Eğer daha renkli görünmek istiyorsanız, o halde farklı tonlardaki farları şerit şeklinde uygulamayı deneyebilirsiniz... Sıradan olmak istemeyen bayanlar için kesinlikle doğru tercih...
Gözlerinizi daha ön plana çıkarmak istiyorsanız, siz iddaalı bayanlar için bir kaç farklı model daha... Fakat unutmayın ki, eğer gözlerinize bu kadar gösterişli bir makyaj uygulayacaksınız, kesinlikle yüzünüzün diğer kısımlarına çok hafif makyaj uygulayın... Aksi taktirde boya küpüne dönmeniz kaçınılmaz olacaktır.
Eğer bu modeller size fazla iddaalı ve şatafatlı geldiyse o halde siz de Angelina Jolie gibi daha sade ve son derece çekici olmak için, eye liner ve bol rimel kullanarak gözlerinizi ön plana çıkartın.
Kate Hudson da , buğulu bakışları tercih edenlerden. Gözlerinin rengiyle uyumlu tonları tercih ederek gözlerinin güzelliğini daha da ön plana çıkarmayı başarmış... Allığı ise biraz daha hafif olsa daha hoş durabilirmiş.
Siyah gözlüler için , kesinlikle eyeliner, siyah far ve bol rimel üçlüsünü öneriyoruz. Daha derin bakışlar ve ışıltılı gözler için en doğru tercih olacaktır. Penelope'nin de tercihi bu yönde olmuş...
 Paris Hilton ise, gözlerinin rengiyle uyumlu far kullanarak buğulu bakışları yakalamayı tercih etmiş. Fakat bana göre, biraz daha koyu renkli bir ruju tercih edebilirmiş...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder