16 Mart 2012 Cuma

yeni saç modelleri

Bahar ayları ile birlikte saçlarda da yenilenme başladı.bahar ayları değişim zamanıdır.doğanın canlanması bu aylarda olur.e insanda doğanın parçası olarak bahar aylarında bir canlanma değişim içine girer.önce saçlarda başlanır bu işe.
2012 de saş renklerinde çikolata kahve rengi ön plana çıkıyor.balyaj ve doğal saç renkleri bu sezonun favorisi,omuz hizasında dalgalı saçlar.Kış aylarında kuaförlerde fön çekilen yıpranan saçlarınıza bakım yapmanında tam zamanı.saçınız ister uzun isterseniz kısa olsun en azından 15 günda bir saç maskesi yapın.

2012 nin en güzel kahverengi saç modelleri,uzun saç modelleri


İnce vücut hatlarına sahip bir bayansanız orta uzunlukta saç modellerini tercih edin.dalgalı saç tipleride tam size göre.ince hatlı bayanlar aşırı uzun ve düz saçlardan kaçınmalı.bu saç tipi vücudu olduğundan uzun gösterir.

kıvrımlı ve dolgun vücutlu bayanlar kat kat kesilmiş ve orta uzunluktaki saç modellerini tercih edebilirler.saçlardaki kıvrımlar vücut yapılarını saklayacaktır.Dolgun vücutlu bayanlar kesinlikle aşırı kısa saç modellerini tercih etmesinler.

Minyon yapılı kadınlar kısa ve orta uzunluktaki saçları tecih ederlerse daha rahat kullanırlar.kepekli saçları olanlar hergün az miktarda şampuanla saçlarını fazla ovmadan yıkamaları.
hair accessories,hair clips accessories

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder