8 Ekim 2011 Cumartesi

TAKMA KİRPİK

bayanlar güzel göz ve kirpiklere sahip olmak ister.gür kürpükler etkileyici bakışlar,Tüm bu sorunlara Takma kirpiklerle çözüm bulabilirsiniz.
Kirpiği gözlerine göre ayarladıktan sonra takma kirpik kutusunun içinde yer alan yapıştırıcıyı sürüp kirpiklerinize cımbız yardımıyla yerleştirin. Takma kirpiğin doğal görünmesini sağlamak için cımbız yardımıyla nazik hareketlerle kirpiği yapıştırın. İnce saplı makyaj fırçasının ucuyla takma kirpiği aşağı doğru ittirin. Takma kirpiğin kuruması için yaklaşık 2 dakika bekleyin
Takma kirpiği yapıştırdıktan sonra göz kapaklarınızın üzerinde yapıştırıcıdan kalan siyah ya da beyaz noktacıklar oluşacaktır. Bu görüntüyü ortadan kaldırmak için eyeliner ya da göz kalemi ile kirpik diplerinizin üzerinden geçmelisiniz.
Takma kirpik ve kendi kirpiklerinizin doğal görünmesi ve bütünleşmesi için kirpik kıvırıcısı yardımıyla kirpiklerinizi kıvırın. Kirpiklerinize bolca rimel sürün.
Takma kirpik kullanımı birkaç kez tekrar ettiğinizde kolayca kullanabileceğiniz bir üründür. Denedikten sonra gözlerinizdeki büyüleyici değişime hayran olacaksınız.
1- Kişiliğinize en ugyun kirpiği seçin. Sadelikten hoşlanıyorsanız birkaç tane tekli kirpik takın. Daha gösterişli sonuç için takma kirpikleri gibi bütün ve sık kirpikleri deneyin.
2- Kirpikleri taktıkça alışırsınız. Bu nedenle uygun takma kirpikleri takıp çıkararak kendinizi geliştirin.
3- Takma kirpiğinizi kendi kirpiğinizin üzerine koyun. Kirpiğinizden uzun olan kısmı makasla kesin.
4- Kirpiği cımbızla tutun ve dibine yapıştırıcısını sürün. Gözünüzü kapatın ve gözünüzün dış kısmındaki deriyi nazikçe gererek takma kirpiği kendi kirpiğinizin üzerine yerleştirin.
5- Kirpikleri evden çıkmadan hemen önce takın ve tüm gece dayanmalarını istiyorsanız fazla dokunmayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder