31 Ekim 2011 Pazartesi

Uzun ve Gür Kirpikler

her bayan uzun ve gür kirpikleri olsun ister,bunun çaresi var ama.
Tüm kadınlar uzun kirpiklere sahip olmak ister. Bunun için birçok yağ ve tedavi olduğu söylensede çoğu kadın ne yapacağını bilmiyor. Uzun ve gür kirpikler gözleri öne çıkarır ve daha güzel görünmenizi sağlar.Uzun ve gür kirpiklere sahip olmak için kadınların bir çoğu kozmetik ürünleri kullanıyoprlar. Kozmetik ürünlerinin yanı sıra takma kirpiklerde bir başka kirpik uatma yöntemidir. Hanımlar değişik markaların kirpik uzatan rimellrine paralar yatırıyorlar. İşte evde denemeniz için bazı öneriler;
Hint yağı ve kakao yağı ile yapacağınız karışım ile daha uzun ve gür kirpiklere sahip olabilirsiniz. Ancak maskeyi hazırlarken dikkat etmeniz gereken konulardan biri, maskeyi mutlaka cam kâsede hazırlayın ve metal kaşık yerine tahta ufak bir kaşık kullanın.
Ufak bir cam kâsenin ya da kavanozun içine, bir yemek kaşığı kakao yağı ve bir çay kaşığı Hint yağı koyun ve karıştırın. Ardından bir tencerenin içine bir miktar su koyup ocakta suyu kaynatıp ocaktan alın. Kaynar su olan tencerenin içine cam kâseyi koyun ve içine su kaçırmadan Hint yağı ile kakao yağını karıştırmaya devam edin. Karışım macun kıvamını alınca tencerenin içinden çıkarın ve soğumaya bırakın.
Geceleri yatmadan önce bu karışımı gözlerinize kaçırmadan, damlatmadan ucu pamuklu kulak çöpü ile kirpik diplerinize değecek şekilde sürün. Düzenli olarak 15 gün devam edip sonra bir hafta ara vererek tekrar başlayabilirsiniz. Gözlerinize kaçar ve herhangi bir alerjiye sebep olursa, uygulamayı bırakın. Bu maskenin kısa sürede kirpiklerinizi gürleştirdiğini göreceksiniz. Şayet kaşlarınızda seyrek ve kısa ise kaşlarınıza da aynı uygulamayı yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder